Denk jij nu: “Dat is precies wat ik nodig heb?”
Neem dan contact met mij op!

Ik ben Gaby: Rasoptimist, enthousiasteling, verbinder en doorzetter

Wat dat betekent voor mij als coach? Ik zie overal kansen en mogelijkheden, ook voor jou. En ik stop niet tot we bereikt hebben wat we willen. Ik ken het netwerk van Deventer goed en weet precies waar ik moet zijn om jou verder te helpen. En ik steek jou aan met mijn enthousiasme, wat maakt dat jij ook weer wat meer lichtpuntjes ziet op de momenten dat je het even niet meer weet.

Als kind was ik al een zorgzaam meisje. Daardoor wist ik al snel dat ik ‘later als ik groot ben’ met mensen wilde werken. Eerst wilde ik Doventolk worden, omdat mijn eigen oren me soms in de steek lieten. Toen ik me op mijn 17e ging verdiepen in opleidingen, werd het echter de opleiding “Sociaal Pedagogische Hulpverlening”, omdat ik met deze opleiding vele kanten op zou kunnen in hulpverleningsland. Vier jaar later haalde ik mijn diploma en ging ik als ‘broekie’ aan het werk. Vanaf toen werkte ik, meestal met veel plezier, op diverse plekken in hulpverlenings- en welzijnsland. Een tikkie eigenwijze hulpverlener en coach ben ik wel altijd geweest; Ik hou ervan om ‘out of the box’ te mogen denken en van daaruit te handelen. Niet dat ik me niet aan regeltjes kan houden… natuurlijk wel. Maar soms is het nodig om net even anders te kijken. Niet links, maar rechts te gaan. Daarin komt die doorzetter in mij weer naar boven; Ik ga door waar anderen stoppen. Puur omdat ik geloof in jouw talenten! Omdat ik naar je luister en weet dat jij ook weer in jezelf kunt gaan geloven.

MAAR WIE BEN IK (NAAST DAT IK COACH BEN) NOG MEER DAN?

Ik ben getrouwd en moeder en bonusmoeder van 3 dochters en een zoon. Ik geniet enorm van de ‘normale’ dingen binnen ons gezin, zoals samen eten, koken, knutselen, in het bos wandelen, enz. Een echte moederkloek ben ik eigenlijk… En hoewel ik aan de ene kant hou van de structuurtjes binnen ons gezinsleven, hou ik er aan de andere kant ook van om in het dagelijkse leven ‘out of the box’ te denken en handelen; spontaan iets te bedenken en dat ook daadwerkelijk te doen!
Verder hou ik van er lekker op uitgaan. Een weekendje weg naar zee in de lente of zomer…. Dan ben ik een gelukkig mens! Daarnaast ben ik een enorme dansliefhebber, altijd al geweest. Dit heeft er een paar jaar geleden in geresulteerd dat ik Zumba instructrice ben geworden en “Gaby Danst” heb opgericht. Zumba is mijn uitlaatklep en mijn rustpunt in de week tegelijk. Door mijn groepen word ik de Zumba instructrice met de aanstekelijkste, biggest smile, genoemd. Voor mij een groot compliment!
Door “Gaby Danst” ben ik dus al een aantal jaren ondernemer. Ik hou ervan! Langzaamaan ontstond het idee om ook de coach in mij te gaan combineren met het ondernemer zijn. Om het nog meer ‘op zijn Gaby’s’ vorm te kunnen geven en die eigenwijze doorzetter in mij de ruimte te geven. Zo ontstond “Gaby Coacht”. Ik kan niet wachten om met jou aan het werk te gaan.